Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Επειδή η Υγεία μας δεν μπαίνει σε μνημόνια….

Η εξασφάλιση της, ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι σημαντική και απαραίτητη.
Στις μέρες μας, λόγω του υψηλού ποσοστού ανεργίας, πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων είναι ανασφάλιστος, οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, αλλά και οι ασφαλισμένοι δυστυχώς βιώνουν ένα σύστημα που προσπαθεί ακόμα να ορθοποδήσει και να στηρίξει τον κόσμο.

Δεν είναι υποχρεωτικό πλέον να ξοδέψουμε μία περιουσία για να κάνουμε ένα ετήσιο check-up  ή κάποιες εξετάσεις που έχουμε ανάγκη.

Για αυτούς τους λόγους, δημιουργήθηκε η My Life
Το νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, δίνοντας την ευκαιρία στους ανθρώπους να εξασφαλίσουν την υγεία τους.

 

 

Πίνακας Παροχών

1.Απεριόριστες και Δωρεάν Ιατρικές επισκέψεις
με ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία των συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και στις ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γυναικολόγου,Χειρουργού, Παιδιάτρου, Παιδοχειρουργού.
2.Απεριόριστες και Δωρεάν Ιατρικές επισκέψεις
για επείγοντα περιστατικά και στα εξωτερικά ιατρεία των συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών ιδρυμάτων,στις εφημερεύουσες ειδικότητες (24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο): Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γυναικολόγου,Χειρουργού, Παιδιάτρου.
3.Απεριόριστες Ιατρικές επισκέψεις
i) Σε σύγχρονα Πολυιατρεία (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) με συμμετοχή 10 ευρώ/ επίσκεψη
ii) Σε πανελλαδικό δίκτυο ιδιωτών ιατρών (πλην Αθήνας και Θεσσαλονίκης) με συμμετοχή 15 ευρώ/επίσκεψη
4.Απεριόριστες Διαγνωστικές εξετάσεις με τιμές δημοσίου (ΦΕΚ) στα συμβεβλημένα Πολυιατρεία/
Διαγνωστικά κέντρα χωρίς την χρήση ασφαλιστικού φορέα Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
5.Δωρεάν ετήσιος αιματολογικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει:
Γενική αίματος, Γενική ούρων, Τριγλυκερίδια, Γλυκόζη, ΤΚΕ,Σάγκαρο, Ολική χοληστερόλη, καθώς και ηπάτικό έλεγχο SGOT, SGPT, γ-GT. Πραγματοποιείται σε συνεργαζόμενα Νοσηλευτικά ιδρύματα και Διαγνωστικά κέντρα.
6.Δωρεάν ετήσιος οδοντιατρικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει:
Έλεγχο της στοματικής κοιλότητας και καθαρισμός οδόντων. Επιπλέον, για ασφαλισμένους/ συνδρομητές κάτω των 14 ετών περιλαμβάνεται και η φθορίωση.
7.Οδοντιατρική κάλυψη:
Οδοντιατρικές πράξεις-επεμβάσεις με κάλυψη εώς 50%. Πραγματοποιούνται σε συμβεβλημένα οδοντιατρεία και οδοντιατρικά κέντρα.
8.Δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει:
Μέτρηση οπτικής οξύτητας, τονομέτρηση με Goldman και εξέταση στην σχισμοειδή λυχνία. Πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα Νοσηλευτικά ιδρύματα.
9.Δωρεάν αγορά γυαλιών οράσεως αξίας εώς 250 ευρώ (με χρήση Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) Για αγορές γυαλιών οράσεως άνω των 100 ευρώ παρέχεται επιδότηση 80 ευρώ ή συμμετοχή του ασφαλισμένου 40%στην λιανική τιμή αγοράς. Πραγματοποιείται σε συμβεβλημένα καταστήματα οπτικών.
10.Φυσικοθεραπευτική κάλυψη με συμμετοχή 15 ευρώ/συνεδρία.
11.Κάλυψη θεραπειών Λόγου-Ομιλίας-Μάθησης με συμμετοχή 20 ευρώ/συνεδρία.
12.Τηλεφωνικό ιατρικό συντονιστικό κέντρο 24 ώρες το 24ωρο.
Ενημέρωση και συντονισμός λειτουργίας των παροχών.

 

My Life ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ My Life ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ My Life ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΛΥΨΕΩΝ